Ara

4008 ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE YÖNELİK KAPSAYICI TOPLUM UYGULAMALARI 2023 YILI ÇAĞRISI YAYINLANDI!

Elektronik Başvuru Son Tarihi 29 Ocak 2024 (Saat 17.30)

4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı, çağrı kapsamındaki konulara yönelik özel gereksinimli bireylerde farkındalık oluşturmayı, bu bireylere, eğitim ve bağımsız yaşam konularında destek sağlayarak toplumla bütünleşmelerini kolaylaştırmayı, özel gereksinimli bireylere hizmet sunan kişiler ve özel gereksinimli bireyler arasında bilimsel uygulamaların yaygınlaşmasını sağlamayı hedeflemektedir.

2023 yılı çağrı dönemi kapsamında gerçekleştirilen yeniliklerden bazıları:

• Katılımcılarının tamamı sadece özel gereksinimli bireylerden oluşan proje önerilerine +1 Ek puan eklenmesi
  • Destek miktarları ve kapsamında güncellemeler yapılması
  • Görev alma kotalarında düzenlemeler yapılması
  • Gerek duyulması halinde %15 oranında çevrim içi etkinlik yapabilme olanağı

18 Aralık itibariyle http://bilimtoplum-pbs.tubitak.gov.tr adresi üzerinden alınacak başvuruların onay ve elektronik imza süreci 29 Ocak 2024 (saat 17.30) tarihine kadar tamamlanabilecektir.

4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı Çağrı Metni için tıklayınız.

Proje Başvuru Sistemi (PBS) ile ilgili bilgilendirme sunumu için tıklayınız.

4008 Proje Hazırlama Kılavuzu için tıklayınız.

Başvuru formları için tıklayınız.

18 yaşını doldurmamış katılımcılar için alınması gereken muvafakatname örneği için tıklayınız.

E-imza ile ilgili sorunlarınız için eimza@tubitak.gov.tr e-posta adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Başvuru süreci ve programlar ile ilgili sorularınız için bt4008@tubitak.gov.tr e-posta adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı’nın 1. yılında çıkılmış olan 2022/1 çağrı dönemi kapsamında desteklenmesine karar verilen projelerin bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

Sayın Velimiz;

Okulumuzda saat 12:35 ile 13:15 arasında 40 dakikalık “Öğle Tatili” uygulaması yapılmaktadır.(Okul idaresi tarafından giriş ve çıkış saatlerinde yapılacak değişiklikler ayrıca duyurulacaktır.)

Bu sürede öğrenci; mümkünse evine giderek dinlenecek, öğle yemeğini yiyecek, diğer ihtiyaçlarını giderecek ve 13.15’te tekrar okula dönmüş olacaktır.

Okulda kalan öğrenciler, öğle yemeklerini  yemekhanede yiyeceklerdir. Kalan sürede ise; nöbetçi öğretmen gözetiminde belirlenen alanlarda ihtiyaçlarını giderip, mevsim şartlarına göre bahçede oynayarak veya sınıflarında bulunarak bu tatil süresini geçirmektedirler.

Güvenlik açısından öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrenciler için ”Okul Dışına Çıkış İzin Dilekçesi  doldurulacaktır.

Ayrıca; ders saatleri içerisinde hiçbir öğrenci okul dışına bırakılmaz. Herhangi bir nedenle ders saatlerinde okul dışına çıkması gereken öğrenci olursa; mutlaka velisi tarafından izin alınacak ve izin kağıdı sınıf öğretmenine teslim edildikten sonra velisi ile birlikte okul dışına çıkılacaktır. İzin kağıdı olmayan öğrenci, velisi ile de olsa okul dışına çıkarılmayacaktır.

Sağlıklı ve başarılı bir Eğitim-Öğretim yılı dileğiyle…

Öğrenciler İçin Sağlıklı Dijital Yaşam

Kısa Filmler İçin Tıklayınız.

Posterler İçin Tıklayınız.

Veri Tabanı İçin Tıklayınız.

Ara

31.7.2009 tarihli ve 27305 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda kurumumuzda hizmet standartlarının güncellenmesi yapılmıştır.