BURDUR / MERKEZ - Hacılar Yılmaz Turgan İlkokulu

Nis

Yassıgüme Anasınıfı öğrencileri Yaşlılar Haftasında yaşlı rolüne girerek Drama etkinliği yaptılar.

Nis

Games are better together projesinde

Mart ayinda Türkiye oyunlarini tanıttık. Oyunumuzun adı köşe kapmaca.

Şbt

Okulumuz 4/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Melek ŞİMŞEK rehberliğinde Fen Bilimleri dersinde karışımlar konusunda “Limonata” hazırlama etkinliği yaptılar. Kendi elleriyle işbirliği içinde hazırladıkları limonataları afiyetle içtiler.

Şbt

23 Nisan İçin okulumuzda halk oyunları çalışmaları başlamıştır.

Şbt

ÇEDES projesi öğrencileri ayın kök değeri sabır ile ilgili İPİMLE BALIK TUTUYORUM oyunu oynadılar. Sabır ile balıklarını tuttular.

Şbt

3- A sınıfının katılmış olduğu games are better together projesinde oynamış olduğu Moldova oyunu.

Ock

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri e twinning projesi GAMES ARE BETTER TOGETHER  a katıldılar.

Ara

Okulumuz öğrencileri çedes projesi kapssamında Hacılar köyünde bulunan hasta teyzemizi ziyaret etti.

Kas

Okulumuz öğrencileri ÇEDES ve  Milli Ağaçlandırma Günü fidan dikim etkinlikleri kapsamında öğretmenimiz Nevin KOCA eşliğinde ağaç dikim etkinliğine katıldılar.

Kas

Atatürk'ün 85. ölüm yıldönümünde saygı ve özleml ie andık.

Atatürk'ün büyük eseri, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar bağımsız ve özgür yaşayacaktır.

Kas

Okulumuz öğrencileri ile ÇEDES PROJESİ kapsamında, ayın kök değerleri olan sorumluluk ve özdenetim ile ilgili pano hazırlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ulu Önder’in dediği gibi; Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır.

Bunu sağlamak, dosta güven ve düşmana korku salmak, güçlü, inançlı, bir ve birlik olmak, Cumhuriyetin temel kurumlarını egemen ve etkin kılmak hepimizin vatandaşlık ve Türklük görevidir.

Kas

Okulumuz öğrencileri ÇEDES PROJESİ kapsamında cami ziyareti yaptılar.

Ekm

ÇEDES PROJESİ kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ekm

Okulumuz da çevreme duyarlıyim değerlerime sahip çıkıyorum projesi kapsamında veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.