BURDUR / MERKEZ - Hacılar Yılmaz Turgan İlkokulu

Hacılar Yılmaz Turgan İlkokulu

HACILAR KÖYÜ HACILAR YILMAZ TURGAN ILKOKULU BLOK NO 85 MERKEZ / BURDUR
Vizyon
Bütün öğrencilerimizin kişi hak ve özgürlüklerine saygılı,ahlaki değerlere önem veren,geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olması,bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen,kendine güvenen,hedefleri doğrultusunda azimli çalışan,inceleyen,araştıran ve sorgulayan fertler olması,Milli,manevi değerlere saygılı,toplumsal olayları daha titizle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirme,Kaliteyi önemseyen hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standardını yakalamak için gayret sarf eden,topluma iyi örnek ve yön veren nesiller yetiştirmek.
Misyon
Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı,zamanın önemini bilen,geçmişe sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen,emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen,çevreye duyarlı,kendine güvenen,hoşgörülü,kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
09.00-14.50
Köy
Okulumuz Burdur il merkezine 27 km uzaklıktadır.
e-twinning,Dilimizin Zenginlikleri ve Beste Projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz Avrupa Birliği Bakanlığı Erasmus+ programı KA-1 Okul ve Personel Hareketliliği kapsamında TRKEY(Trusty and Realy Key) projesini yürütmektedir.