Etiket Sonuçları: çedes

Şbt

ÇEDES projesi öğrencileri ayın kök değeri sabır ile ilgili İPİMLE BALIK TUTUYORUM oyunu oynadılar. Sabır ile balıklarını tuttular.

Ara

Okulumuz öğrencileri çedes projesi kapssamında Hacılar köyünde bulunan hasta teyzemizi ziyaret etti.

Kas

Okulumuz öğrencileri ÇEDES ve  Milli Ağaçlandırma Günü fidan dikim etkinlikleri kapsamında öğretmenimiz Nevin KOCA eşliğinde ağaç dikim etkinliğine katıldılar.

Kas

Okulumuz öğrencileri ile ÇEDES PROJESİ kapsamında, ayın kök değerleri olan sorumluluk ve özdenetim ile ilgili pano hazırlandı.

Kas

Okulumuz öğrencileri ÇEDES PROJESİ kapsamında cami ziyareti yaptılar.

Ekm

ÇEDES PROJESİ kapsamında okulumuzda kitap okuma etkinliği yapıldı.

Ekm

Okulumuz da çevreme duyarlıyim değerlerime sahip çıkıyorum projesi kapsamında veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ekm

Çevreme duyarlıyim değerlerime sahip çıkıyorum projesi kapmasinda okulumuzda ilk bilgilendirme toplantısı, öğrenciler ile yapıldı.

Ardından ayın değerleri olan saygı nezaket ve edep ile ilgili kısa filmler izlendi.